نی‌ نی سایت

تجربیات آشپزی مادرانه در نی نی سایت: 19 نکته کاربردی




تجربیات آشپزی مادرانه در نی نی سایت: 19 نکته کاربردی

آشپزی برای خانواده، مخصوصا وقتی پای بچه ها در میان باشد، می‌تواند هم لذت بخش و هم چالش برانگیز باشد. در این پست، خلاصه ای از تجربیات ارزشمند مادران در نی نی سایت را جمع آوری کرده ایم تا در این مسیر همراه شما باشیم.

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

این نکات شامل ترفندهای ساده و کاربردی برای صرفه جویی در وقت، بهبود طعم غذا و ترغیب بچه ها به خوردن غذاهای سالم است:

  • برای جلوگیری از سر رفتن شیر، یک قاشق چوبی روی قابلمه قرار دهید.
  • برای اینکه برنج سفیدتر شود، چند قطره آبلیمو به آب در حال جوش اضافه کنید.
  • برای خوش طعم تر شدن کتلت، کمی پودر سوخاری و پیاز رنده شده (آب گرفته شده) به مواد اضافه کنید.
  • برای از بین بردن بوی زهم مرغ، آن را قبل از پخت در مخلوط آبلیمو، نمک و فلفل سیاه بخوابانید.
  • برای جلوگیری از خشک شدن کباب کوبیده، از گوشت چرخ کرده با چربی مناسب استفاده کنید و خوب ورز دهید.
  • برای نرم شدن گوشت خورشتی، از زودپز استفاده کنید یا در طول پخت یک قاشق سرکه به آن اضافه کنید.
  • برای اینکه سوپ خوشمزه تر شود، از عصاره مرغ یا سبزیجات استفاده کنید.
  • برای جلوگیری از شل شدن دلمه برگ مو، برنج را نیم پز کنید و مواد را محکم داخل برگ ها بپیچید.
  • برای خوش طعم شدن ماکارونی، از ادویه های معطر مانند آویشن و ریحان استفاده کنید.
  • برای داشتن ته دیگ طلایی و ترد، از روغن فراوان استفاده کنید و حرارت را ملایم کنید.
  • برای طعم دار کردن سیب زمینی سرخ کرده، بعد از سرخ شدن کمی پودر سیر و پاپریکا به آن اضافه کنید.
  • برای پخت کیک پف دار، تخم مرغ ها را به خوبی هم بزنید و از آرد الک شده استفاده کنید.
  • برای جلوگیری از خمیر شدن شیرینی، مواد را زیاد ورز ندهید.
  • برای جلوگیری از کپک زدن مربا، از شکر کافی استفاده کنید و در ظرف دربسته نگهداری کنید.
  • برای خوش طعم شدن ترشی، از سبزیجات معطر مانند ترخون و مرزه استفاده کنید.
  • برای جلوگیری از ترش شدن خیارشور، از آب نمک جوشیده سرد شده استفاده کنید.
  • برای پخت سریعتر حبوبات، آنها را قبل از پخت خیس کنید.
  • برای جلوگیری از سیاه شدن بادمجان، قبل از سرخ کردن کمی نمک بزنید و بگذارید آب آن خارج شود.
  • برای اینکه بچه ها سبزیجات بخورند، آنها را به صورت پوره در غذاها پنهان کنید.

منتظر تجربیات شما در بخش نظرات هستیم!






تجربیات آشپزی نی نی سایتی ها: 19 نکته کلیدی


تجربیات آشپزی نی نی سایتی ها: 19 نکته کلیدی

1. راز خوشمزگی قیمه: تفت دادن پیاز با حرارت کم

یکی از پرتکرارترین نکات در مورد قیمه خوشمزه، تفت دادن پیاز داغ با حرارت بسیار کم و حوصله است. این کار باعث می شود پیاز کاراملی شده و طعم شیرین و عمیقی به خورشت بدهد. به هیچ وجه عجله نکنید. صبر کلید اصلی است. اضافه کردن کمی شکر در انتهای تفت دادن، طعم را متعادل می کند. رب را هم در همین مرحله خوب تفت دهید تا رنگ باز کند. از گوشت گوسفندی با چربی کم استفاده کنید. لیمو عمانی را سوراخ کنید و 30 دقیقه قبل از اضافه کردن در آب خیس کنید تا تلخی آن گرفته شود. زعفران دم کرده فراموش نشود!

2. جلوگیری از وارفتن کوفته: ورز دادن حرفه ای

برای اینکه کوفته های شما در حین پخت وا نروند، ورز دادن گوشت و مواد اولیه بسیار مهم است. حداقل 10 دقیقه مواد کوفته را ورز دهید تا کاملا چسبنده شوند. اضافه کردن یک عدد تخم مرغ (بسته به مقدار گوشت) به چسبندگی کوفته کمک می کند. آرد نخودچی یا آرد سوخاری نیز میتوانند به استحکام کوفته کمک کنند. بعد از شکل دادن کوفته ها، آنها را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید. در هنگام پخت، از حرارت ملایم استفاده کنید. قبل از انداختن کوفته ها در سس، سس را بجوشانید.

3. پخت برنج مجلسی: آبکش یا کته؟

هر دو روش آبکش و کته طرفداران خود را دارند، اما برای برنج مجلسی، نکات مهمی وجود دارد. برای برنج آبکش، حتماً از برنج با کیفیت و کهنه استفاده کنید. قبل از پخت، برنج را به خوبی بشویید و چند ساعت در آب و نمک خیس کنید. برای برنج کته، میزان آب را به دقت اندازه گیری کنید تا برنج شفته نشود. بهره‌گیری از روغن حیوانی یا کره برای ته دیگ، عطر و طعم بی نظیری به برنج می دهد. زعفران دم کرده غلیظ را در انتهای پخت روی برنج بریزید. دم کنی مناسب استفاده کنید تا برنج خوب دم بکشد.

4. ترد شدن مرغ سوخاری: راز چیست؟

مرغ سوخاری ترد و خوشمزه آرزوی خیلی هاست. برای رسیدن به این هدف، این نکات را رعایت کنید:مرغ را قبل از سوخاری کردن، چند ساعت در مخلوط شیر، آبلیمو، نمک و فلفل بخوابانید. از آرد سوخاری پانکو (Panko) برای تردی بیشتر استفاده کنید. مرغ ها را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید. از سرخ کردن بیش از حد مرغ خودداری کنید تا خشک نشود. بعد از سرخ کردن، مرغ ها را روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود. می‌توانید از ادویه های مختلف برای طعم دار کردن مرغ استفاده کنید.

5. فوت و فن قورمه سبزی جا افتاده

قورمه سبزی یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است و جا افتادن آن فوت و فن خاصی دارد:سبزی قورمه را خوب سرخ کنید، اما مراقب باشید نسوزد. از لوبیا چیتی استفاده کنید و آن را از شب قبل خیس کنید. گوشت را با پیاز و ادویه جات تفت دهید و سپس به لوبیا و سبزی اضافه کنید. آب را به اندازه کافی بریزید و اجازه دهید خورشت با حرارت ملایم بپزد. در اواخر پخت، لیمو عمانی را اضافه کنید. برای خوشرنگ شدن خورشت، می‌توانید یک قاشق رب گوجه فرنگی تفت داده شده اضافه کنید. صبر کنید تا روغن خورشت روی سطح آن بیاید.

6. پخت کیک اسفنجی پف دار: نکات کلیدی

برای پخت کیک اسفنجی پف دار و سبک، این نکات را رعایت کنید:تخم مرغ ها را از قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. سفیده و زرده تخم مرغ را جداگانه بزنید. سفیده را آنقدر بزنید تا فرم بگیرد و از ظرف نریزد. زرده را با شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. آرد را سه بار الک کنید و به آرامی به مواد اضافه کنید. از همزن دستی یا لیسک برای مخلوط کردن مواد استفاده کنید. قالب را چرب و آردپاشی کنید.

7. رمز و راز کباب کوبیده آبدار

برای تهیه کباب کوبیده آبدار و لذیذ، این نکات را در نظر بگیرید:از گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفندی و گوساله استفاده کنید. پیاز را رنده کرده و آب آن را کاملا بگیرید. گوشت، پیاز، نمک و فلفل را به خوبی ورز دهید. مایه کباب را چند ساعت در یخچال استراحت دهید. از سیخ های پهن استفاده کنید. در هنگام سیخ زدن، دست خود را با آب سرد خیس کنید. کباب ها را روی حرارت ملایم و یکنواخت بپزید.

8. ته دیگ سیب زمینی طلایی: ترفندها

برای داشتن ته دیگ سیب زمینی طلایی و خوشمزه، این ترفندها را به کار ببرید:سیب زمینی ها را به صورت ورقه ای برش دهید. سیب زمینی ها را قبل از گذاشتن در قابلمه، در آب نمک خیس کنید. قابلمه را با روغن داغ کنید. سیب زمینی ها را کف قابلمه بچینید. کمی زعفران دم کرده روی سیب زمینی ها بریزید. برنج را روی سیب زمینی ها بریزید. حرارت را ملایم کنید تا ته دیگ طلایی شود.

نوشته های مشابه

9. پخت عدس پلو خوشمزه: ادویه های جادویی

ادویه ها نقش مهمی در طعم عدس پلو دارند. از این ادویه ها استفاده کنید:دارچینزیرهگل محمدیپودر تخم گشنیززعفرانپیاز داغ فراوانکمی کشمش و خرما برای طعم ملس

10. راز درست کردن شیربرنج کرمی

برای داشتن شیربرنج کرمی و لطیف، این نکات را رعایت کنید:از برنج نیم دانه ایرانی استفاده کنید. برنج را چند ساعت قبل خیس کنید. برنج را با آب بپزید تا نرم شود. شیر را به تدریج اضافه کنید و مدام هم بزنید. شکر را در اواخر پخت اضافه کنید. از گلاب و هل برای عطر و طعم استفاده کنید. برای کرمی شدن بیشتر، می‌توانید یک قاشق خامه اضافه کنید.

11. بهترین روش برای پخت بادمجان کبابی

برای داشتن بادمجان کبابی خوشمزه و بدون تلخی، این روش را امتحان کنید:بادمجان ها را بشویید و چند سوراخ با چنگال روی آن ایجاد کنید. بادمجان ها را روی حرارت مستقیم (ذغال یا گاز) کبابی کنید تا پوست آنها کاملا سیاه شود. بادمجان های کبابی را داخل یک ظرف در بسته یا کیسه پلاستیکی قرار دهید تا پوست آنها به راحتی جدا شود. پوست بادمجان ها را جدا کنید و گوشت آنها را ساطوری کنید. می‌توانید بادمجان ها را قبل از کبابی کردن، نمک بزنید تا تلخی آنها گرفته شود. از روغن زیتون و ادویه های دلخواه برای طعم دار کردن بادمجان استفاده کنید. اضافه کردن سیر رنده شده، طعم فوق العاده ای به بادمجان می دهد.

12. درست کردن یک املت خوشمزه و مجلسی

برای داشتن یک املت خوشمزه و مجلسی، نکات زیر را رعایت کنید:از گوجه فرنگی های رسیده و خوش رنگ استفاده کنید. گوجه فرنگی ها را رنده یا پوره کنید. گوجه فرنگی ها را با پیاز داغ تفت دهید تا آب آنها کشیده شود. تخم مرغ ها را در یک ظرف جداگانه با نمک، فلفل و ادویه های دلخواه بزنید. تخم مرغ ها را روی گوجه فرنگی ها بریزید. اجازه دهید املت با حرارت ملایم بپزد تا کاملا سفت شود. می‌توانید از سبزیجات معطر مانند جعفری و گشنیز خرد شده برای تزیین املت استفاده کنید.

13. ترفندهای طلایی پخت آش رشته خوش طعم

آش رشته یکی از محبوب‌ترین آش‌های ایرانی است. برای پخت آش رشته خوش طعم، به این نکات توجه کنید:از حبوبات مرغوب استفاده کنید و آن‌ها را از شب قبل خیس کنید. رشته آش را در اواخر پخت اضافه کنید تا له نشود. سبزی آش را به موقع اضافه کنید تا رنگ آن حفظ شود. کشک را با کمی آب رقیق کنید و به آش اضافه کنید. پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ را به مقدار کافی تهیه کنید و برای تزیین آش استفاده کنید. برای غلیظ شدن آش می‌توانید از آرد تفت داده شده استفاده کنید. نمک و فلفل آش را به اندازه بزنید.

14. پخت مرغ زعفرانی مجلسی

برای داشتن مرغ زعفرانی مجلسی و خوش عطر، این مراحل را دنبال کنید:تکه های مرغ را با نمک، فلفل و زعفران مزه دار کنید. مرغ ها را در روغن تفت دهید تا طلایی شوند. پیاز داغ درست کنید و به مرغ ها اضافه کنید. کمی آب اضافه کنید و اجازه دهید مرغ ها با حرارت ملایم بپزند. در اواخر پخت، کمی آبلیمو اضافه کنید. می‌توانید از هویج و فلفل دلمه ای نیز برای طعم دار کردن مرغ استفاده کنید. سس مرغ باید غلیظ و خوش رنگ باشد.

15. فوت و فن تهیه لازانیا خوشمزه

برای تهیه لازانیا خوشمزه و لذیذ، این نکات را در نظر بگیرید:ورقه های لازانیا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی آماده کنید. سس گوشت را با گوشت چرخ کرده، پیاز، گوجه فرنگی و ادویه جات تهیه کنید. سس بشامل را با آرد، کره و شیر تهیه کنید. در یک ظرف مناسب، لایه ای از سس بشامل، ورقه های لازانیا، سس گوشت و پنیر پیتزا بچینید. این کار را تکرار کنید تا ظرف پر شود. روی لازانیا را با پنیر پیتزا بپوشانید و در فر از قبل گرم شده قرار دهید. اجازه دهید لازانیا تا زمانی که پنیر طلایی شود بپزد.

16. تهیه دلمه برگ مو خوشمزه و ملس

برای تهیه دلمه برگ مو خوشمزه و ملس، این نکات را رعایت کنید:برگ موها را در آب جوش بگذارید تا نرم شوند. برنج، گوشت چرخ کرده، لپه، سبزی دلمه و ادویه جات را با هم مخلوط کنید. از پیاز داغ فراوان استفاده کنید. مواد دلمه را داخل برگ موها بپیچید. دلمه ها را در قابلمه بچینید. آب، شکر، سرکه و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و روی دلمه ها بریزید. اجازه دهید دلمه ها با حرارت ملایم بپزند.

17. راز پخت کله پاچه خوشمزه و بدون بو

پخت کله پاچه فوت و فن خاصی دارد. برای تهیه کله پاچه خوشمزه و بدون بو، این نکات را رعایت کنید:کله پاچه را به خوبی تمیز کنید و موهای آن را بسوزانید. کله پاچه را چند بار با آب بشویید. کله پاچه را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید و روی آن آب بریزید. پیاز، سیر، زردچوبه و برگ بو را به آب اضافه کنید. اجازه دهید کله پاچه با حرارت ملایم بپزد. در طول پخت، کف روی آب را بگیرید. بعد از پخت، آب کله پاچه را صاف کنید و به عنوان آبگوشت سرو کنید.

18. روش تهیه ترشی لیته خوشمزه و فوری

برای تهیه ترشی لیته خوشمزه و فوری، این مراحل را دنبال کنید:بادمجان، هویج، گل کلم، سیر و فلفل سبز را خرد کنید. سبزی ترشی (نعناع، جعفری، گشنیز) را خرد کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید. نمک، فلفل، زردچوبه و سیاه دانه را اضافه کنید. سرکه را روی مواد بریزید. ترشی را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. بعد از چند روز ترشی آماده مصرف است.

19. درست کردن یک سس مایونز خانگی عالی

برای تهیه سس مایونز خانگی عالی و خوشمزه، این مواد را آماده کنید و مراحل زیر را دنبال کنید:تخم مرغروغن مایعسرکهخردلنمکشکرتخم مرغ را در یک ظرف بریزید و با همزن برقی بزنید. به تدریج روغن را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. سرکه، خردل، نمک و شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید. سس مایونز خانگی شما آماده است!

نمایش بیشتر

‫2 دیدگاه ها

  1. من یه بار شیر رو سرپوش گذاشتم ولی باز سر رفت، حالا همیشه یه قاشق چوبی میذارم روش و دیگه مشکل ندارم. توی کتلت هم نون خشک آبی رو جایگزین پودر سوخاری کردم، هم مقرون به صرفه شد هم خوشمزه تر شد

  2. حالا که کلی ترفند آشپزی یاد گرفتم دلم لک زد برم تو آشپزخونه همه رو امتحان کنم 😁 یاد اون روزی افتادم که اولین بار تو عمرم قیمه پختم و پیاز ها رو نسوخوندم ولی به خاطر کم صبری موقعه تفت دادن، طعمش اونطوری که میخواستم نشد… دفعه بعدی یه عالمه وقت گذاشتم تا پیازها آروم آروم کاراملی بشن و این دفعه شد یه قیمه حسابی که همه تعریف کردن 👌 اون ترفند بادمجونم واسه من یه چیز جدید بود، همیشه فکر میکردم نمک زدن قبل از سرخ کردن فقط واسه کم کردن جذب روغن هستش، نمی دونستم واسه رفع تلخی هم هست 😲 یه سوال برام پیش اومد… کدوم یکی از این ترفندها رو شما تو اولین فرصت می خواید امتحان کنید؟ من همین فردا میرم سراغ ایده مرغ سوخاری با اون آرد پانکو که میگن معرکه میشه 🤤

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا