نی‌ نی سایت

شیرینی پزی به روایت نی نی سایتی ها: 16 تجربه شیرین!




شیرینی پزی به روایت نی نی سایتی ها: 16 تجربه شیرین!

سلام دوستای گلم! امروز میخوام خلاصه ای از تجربیات نی نی سایتی های عزیز در مورد شیرینی پزی رو باهاتون به اشتراک بذارم. کلی گشتم و گشتم تا بتونم مفیدترین نکات رو جمع آوری کنم. امیدوارم به دردتون بخوره!

این نکات گلچینی از ترفندها، مشکلات رایج و راه حل های اونهاست که مامان های هنرمند نی نی سایت به اشتراک گذاشتن:

  • دما خیلی مهمه:

    دمای فرتون رو دقیق تنظیم کنید. یه ترمومتر فر تهیه کنید، خیلی کمک میکنه.
  • آرد رو الک کنید:

    حتماً آرد رو قبل از استفاده الک کنید تا شیرینی هاتون بافت بهتری داشته باشن.
  • کره به دمای محیط برسه:

    کره رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال بیرون بیارید تا نرم بشه.
  • پف نکردن کیک:

    اگه کیکتون پف نمیکنه، بکینگ پودر یا جوش شیرینتون تاریخ گذشته است.
  • سفت شدن شیرینی:

    اگه شیرینی هاتون سفت میشه، یا خیلی آرد ریختید یا زیاد پختید.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • چسبیدن خمیر:

    اگه خمیر به دستتون میچسبه، کم کم آرد اضافه کنید تا دیگه نچسبه.
  • بهره‌گیری از کاغذ روغنی:

    حتماً زیر شیرینی ها کاغذ روغنی بذارید تا راحت جدا بشن.
  • تنوع در طعم:

    برای تنوع در طعم، میتونید از اسانس های مختلف مثل وانیل، هل یا دارچین استفاده کنید.
  • سوزاندن زیر شیرینی:

    اگه زیر شیرینی هاتون میسوزه، سینی رو یه طبقه بالاتر بذارید.
  • شیرینی خشک:

    اگه شیرینی هاتون خشک میشه، قبل از پخت روی شیرینی ها رو با یه برس شیر بمالید.
  • فرم دهی آسان:

    برای فرم دهی راحت تر به خمیر، بذارید یه کم تو یخچال استراحت کنه.
  • تزیین با شکلات:

    برای تزیین با شکلات، شکلات رو روی بخار کتری ذوب کنید.
  • نگهداری شیرینی:

    شیرینی ها رو تو ظرف دربسته نگهداری کنید تا تازه بمونن.
  • جایگزین کره:

    اگه کره ندارید، میتونید از روغن جامد یا روغن صاف قنادی استفاده کنید.
  • اندازه گیری دقیق:

    برای نتیجه بهتر، از پیمانه های اندازه گیری دقیق استفاده کنید.
  • صبر و حوصله:

    شیرینی پزی نیاز به صبر و حوصله داره، پس عجله نکنید و با عشق شیرینی بپزید!

منتظر شنیدن نظرات و تجربیات شما هستم!

به امید دیدار!





شیرینی پزی به روایت نی نی سایتی ها: 16 تجربه خواندنی

شیرینی پزی به روایت نی نی سایتی ها: 16 تجربه خواندنی

1. رمز و راز خمیر لطیف:

کاربر “مامانِ_علی”: به جای آب، از شیر ولرم برای خمیر استفاده کنید. بافتش زمین تا آسمان فرق می کنه!من خودم هم امتحان کردم و واقعا خمیر لطیف تر و نرم تری داشتم. دیگه سراغ آب نمیرم. البته دقت کنید شیر زیاد داغ نباشه که خمیر مایه رو از بین ببره. یه کم کره آب شده هم اضافه کنید معرکه میشه. حتما آردتون رو الک کنید قبل از اضافه کردن. خمیر رو خوب ورز بدید تا یکدست بشه. استراحت خمیر هم خیلی مهمه. اجازه بدید خوب پف کنه.

2. شیرینی کشمشی نرم و خوشمزه:

کاربر “بهارنارنج”: من یه قاشق ماست به مواد شیرینی کشمشیم اضافه می کنم. خیلی نرم و لطیف میشه. من همیشه مشکل داشتم که شیرینی کشمشی هام خشک میشدن. با این روش دیگه این مشکل رو ندارم. فقط ماستتون خیلی ترش نباشه. کشمش ها رو هم قبلش یه کم خیس کنید. فر رو هم زیاد داغ نکنید. در آخر یه کم پودر قند روش بپاشید. نوش جان!

3. جلوگیری از ته گرفتن شیرینی:

کاربر “عسل_بانو”: یه ورق کاغذ روغنی کف سینی فر بذارید و روش کمی آرد بپاشید. دیگه ته شیرینی هاتون نمیسوزه. این روش خیلی ساده و کاربردیه. دیگه لازم نیست کلی وقت بذارید و سینی رو بسابید. حتی می تونید از اسپری روغن هم استفاده کنید. فقط دقت کنید کاغذ روغنی مناسب فر باشه. حرارت فر رو هم چک کنید که زیاد نباشه. همیشه حواستون به شیرینی ها باشه. یه کم خلاقیت هم چاشنی کارتون کنید!

4. راز پف کردن کیک:

کاربر “شیرین_زبون”: تخم مرغ ها رو با شکر خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. اینجوری کیکتون حسابی پف می کنه. این مرحله خیلی مهمه و نباید ازش غافل بشید. بهتره از تخم مرغ های هم دمای محیط استفاده کنید. همزن برقی هم کار رو خیلی راحت تر می کنه. آرد رو هم آروم آروم اضافه کنید. مواد رو زیاد هم نزنید. به اندازه کافی بیکینگ پودر هم بریزید.

5. فوت و فن شیرینی نخودچی:

کاربر “نخودچی_عاشق”: آرد نخودچی رو حتما تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه. اینجوری شیرینی خوشمزه تری دارید. این نکته خیلی مهمه و طعم شیرینی رو خیلی بهتر می کنه. آرد رو با حرارت کم تفت بدید تا نسوزه. بعد از تفت دادن حتما الک کنید. روغن قنادی هم فراموش نشه. شکر رو هم آسیاب کنید که دونه درشت نباشه. خمیر رو هم زیاد ورز ندید.

6. حل مشکل سفت شدن شیرینی:

کاربر “مامان_مهربون”: اگر شیرینی هاتون سفت میشن، یه کم روغن مایع به مواد اضافه کنید. اینجوری نرم تر میشن. این روش خیلی خوبه برای جلوگیری از سفت شدن شیرینی ها. فقط زیاد روغن نریزید که شیرینی ها وا برن. درجه حرارت فر رو هم کم کنید. زمان پخت رو هم کمتر کنید. بعد از پخت هم شیرینی ها رو توی ظرف در بسته نگهداری کنید. یه کم خلاقیت هم چاشنی کارتون کنید!

7. خوشرنگ شدن شیرینی:

کاربر “رنگین_کمان”: برای اینکه شیرینی هاتون خوشرنگ بشه، یه کم زرده تخم مرغ با زعفران دم کرده مخلوط کنید و روی شیرینی ها بمالید. این روش خیلی ساده و کاربردیه. زرده تخم مرغ رو با چنگال خوب بزنید. زعفران رو هم خوب دم کنید. با برس خیلی آروم روی شیرینی ها بمالید. مراقب باشید زرده روی سینی نریزه. یه کم کنجد هم روش بپاشید.

نوشته های مشابه

8. شیرینی شکلاتی با طعم بی نظیر:

کاربر “شکلات_تلخ”: من یه کم پودر قهوه فوری به مواد شیرینی شکلاتیم اضافه می کنم. طعمش فوق العاده میشه. این طعم دهنده خیلی عالیه. فقط پودر قهوه رو کم بریزید که تلخ نشه. شکلات تخته ای رو هم با حرارت ملایم آب کنید. از شکلات مرغوب استفاده کنید. گردو خرد شده هم عالی میشه. نوش جان!

9. از بین بردن بوی بد تخم مرغ:

کاربر “وانیل_خانوم”: یه کم وانیل یا رنده پوست پرتقال به مواد کیک یا شیرینی اضافه کنید تا بوی بد تخم مرغ از بین بره. این روش خیلی موثره. وانیل رو زیاد نریزید که تلخ بشه. پوست پرتقال رو هم خوب بشورید. می تونید از اسانس های مختلف هم استفاده کنید. هل هم طعم خوبی به شیرینی میده. خلاقیت به خرج بدید!

10. جلوگیری از ترک خوردن شیرینی:

کاربر “بدون_ترک”: حرارت فر رو کم کنید و زمان پخت رو بیشتر کنید تا شیرینی هاتون ترک نخورن. این روش خیلی مهمه برای شیرینی هایی که حساس هستن. همیشه حواستون به دمای فر باشه. از فر برقی هم میشه استفاده کرد. قبل از اینکه شیرینی ها طلایی بشن از فر خارجشون کنید. اجازه بدید شیرینی ها توی سینی خنک بشن. صبر داشته باشید!

11. بهره‌گیری از قالب مناسب:

کاربر “قالب_زیبا”: برای اینکه شیرینی هاتون شکل قشنگی داشته باشن، از قالب های متنوع و زیبا استفاده کنید. قالب ها تاثیر زیادی توی ظاهر شیرینی دارن. قالب های سیلیکونی خیلی راحت تر هستن. قبل از استفاده قالب ها رو چرب کنید. از قالب های فلزی هم میشه استفاده کرد. قالب های فانتزی هم خیلی جذابن. خلاقیت داشته باشید!

12. نگهداری صحیح شیرینی:

کاربر “شیرینی_ماندگار”: شیرینی ها رو توی ظرف در بسته و جای خنک نگهداری کنید تا تازه بمونن. این روش خیلی مهمه برای حفظ کیفیت شیرینی ها. از ظرف های پلاستیکی یا شیشه ای میشه استفاده کرد. شیرینی ها رو توی یخچال هم میشه نگهداری کرد. فقط قبل از خوردن بذارید به دمای محیط برسن. از نور مستقیم خورشید دور نگهدارید. نوش جان!

13. جایگزین روغن جامد:

کاربر “روغن_سالم”: به جای روغن جامد، از روغن کره ای یا روغن نارگیل استفاده کنید. هم سالم تره هم خوشمزه تر. این جایگزینی خیلی خوبه برای سلامتی. روغن کره ای طعم بهتری داره. روغن نارگیل هم خواص زیادی داره. مقدار روغن رو هم کمتر کنید. از روغن زیتون هم میشه استفاده کرد. سالم باشید!

14. فوت کوزه گری کیک یزدی:

کاربر “یزدی_اصل”: برای اینکه کیک یزدی هاتون گنبدی بشه، قبل از گذاشتن توی فر، یه ضربه به قالب بزنید. این ترفند خیلی خوبه برای کیک یزدی. مواد رو زیاد هم نزنید. از قالب های مخصوص کیک یزدی استفاده کنید. حرارت فر رو هم تنظیم کنید. زعفران هم فراموش نشه. نوش جان!

15. پخت شیرینی بدون فر:

کاربر “بدون_فر”: میشه شیرینی ها رو توی تابه روی گاز هم پخت. فقط حرارت رو خیلی کم کنید و در تابه رو ببندید. این روش خیلی خوبه برای کسایی که فر ندارن. تابه رو از قبل گرم کنید. از شعله پخش کن استفاده کنید. هر چند دقیقه یه بار شیرینی ها رو چک کنید. میشه از فر دست ساز هم استفاده کرد. امیدوار باشید!

16. تزئین شیرینی:

شکلات رو با حرارت ملایم آب کنید. از خامه فرم گرفته هم میشه استفاده کرد. خلاقیت به خرج بدید!از رنگ های خوراکی هم میشه استفاده کرد. نوش جان!

نمایش بیشتر

‫2 دیدگاه ها

  1. رعایت دقیق دمای مواد هنگام شیرینی پزی واقعا تاثیر چشمگیری دارد. چند وقت پیش وقتی کره را به اندازه لازم نرم نکرده بودم، بافت شیرینی ها کاملا به هم ریخت. بعد از آن همیشه مواد را یک ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج می کنم.

    مساله الک کردن آرد را خیلی مهم می دانم، اما نکته ظریف تری هم وجود دارد. بعضی ها فقط آرد را الک می کنند در حالی که بهتر است پودر قند و کاکائو را هم حتما از الک رد کنید. این کار باعث می شود ذرات کاملا یک دست شوند.

    برای جلوگیری از خشک شدن شیرینی یک ترفند ساده دارم. بعد از پخت شیرینی ها، وقتی کمی خنک شدند، یک دستمال تمیز نمدار روی آنها می گذارم. این باعث می شود رطوبت شیرینی ها حفظ شود بدون اینکه له شوند یا خیس شوند.

    درباره نگهداری شیرینی ها، یک تجربه جالب داشتم. اگر شیرینی ها را در ظرف دربسته گذاشته و یک تکه نان تازه کنارشان بگذارید، نان رطوبت اضافی را به خود می گیرد و شیرینی ها چند روز بیشتر تازه می مانند. نان را باید هر روز عوض کنید تا کپک نزند.

  2. ما همیشه تو شیرینی پزی یه مشکل داشتم: وسط شیرینی ها خوب می‌پخت اما کناره ها نسوز می‌شد 😅 یه بار فهمیدم اگه شیرینی ها رو تو طبقه وسط فر بذارم و گاز رو روی حرارت ملایم تنظیم کنم، همه جای شیرینی یهجور درمیاد 🧁 یه چیز دیگه هم یاد گرفتم؛ موقع پخت کیک ساده، یه قاشق مرباخوری نشاسته ذرت به آرد اضافه کنین مثل آینه صاف میشه 👌 یادم میاد یه بار کلی شیرینی سفت شده بود، بعد فهمیدم اگه دو سه قطره گلاب به خمیر بزنم مثل باقلوا نرم میشه! 😁

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا